Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se i Älmhult
91 foruminlägg
1352 artiklar
Håller du med om att vi i Sverige har en kultur av att inte sticka ut? Vi ska varken vara mer eller mindre, lagom det är vad som passar oss bäst. När det kommer till pengar är det ännu vanligare att vi svenskar håller oss till lagom och mitten. Att tjäna mycket pengar kan många gånger anses som både girigt och något som kan uppröra människor. Det här påverkar oss företagare och givetvis också vår lönsamhet.  

Vi på Ägarskolan menar i stället att ALLA i samhället vinner på att ditt företag är lönsamt och till och med väldigt lönsamt. 

Till att börja med får du som ägare en starkare ekonomi och kan med det fortsätta att utveckla ditt företag. En starkare ekonomi till dig som ägare ger också möjlighet till ett friare och tryggare liv för dig och din familj. 

Kunder till lönsamma och välmående företag är ofta nöjdare kunder. Det beror ofta på att företaget har mer resurser till att ge god service. Lönsamma företag kan prioritera kvalité på sina produkter och tjänster och de kan ta beslut utifrån vad som ger långsiktig effekt i stället för att på kort sikt bara gör det som håller dem över ytan. 

Samhället vinner på din lönsamhet. Går ditt företag med vinst genererar det mer vinstskatt till samhället ju mer lönsamhet desto mer vinstskatt. Småföretagare står idag för den största skatteintäkten i majoriteten av Sveriges kommuner vilket betyder att fler välmående företag genererar mer skatt till samhället. Småföretagare står också för 4 av 5 jobb och är de som driver samhället framåt med nya produkter och tjänster. Företagare är de som vågar ta risker för att leverera värde till andra människor. 

Vad skulle det innebära för dig som företagare, för dina kunder och för samhället i stort om ditt företag började bli mer lönsamt?

Välkommen till Ägarskolans kostnadsfria workshop online En lönsammare workshop.
Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.