Jag letar efter en affärspartner för att driva en Svensk AI webbportal

2
Hej där!

Jag letar efter en potentiell affärspartner som är intresserad av att driva och fortsätta utveckla en webbportal som jag har skapat.
På denna portal kan användarna ta del av de senaste AI-nyheterna, använda AI-chatt och AI-bildgeneratorer, allt detta till en månatlig kostnad på endast 29 kr. Priset är flexibelt och kan diskuteras.
Anledningen till att jag valt att ta ut en månadsavgift är för att säkerställa en kontinuerlig engagemang från användarna. Jag tror på värdet av att erbjuda en prisvärd tjänst samtidigt som det finns incitament för användarna att vara aktiva på plattformen.

För det andra erbjuder jag ett premiumalternativ för 499 kr per månad. Denna plan inkluderar AI-hjälp, kurser och personliga sessioner via Teams eller Skype. Jag har för avsikt att hålla regelbundna webbsessioner med upp till 25 personer för att kunna erbjuda en personlig och interaktiv upplevelse. Ju fler medlemmar som går med, desto fler instruktörer kommer att behövas för att möta efterfrågan.

Slutligen kommer jag även att erbjuda ett trejde paket, skräddarsytt paket för företag och privatpersoner, anpassade efter deras unika behov och krav.

Som medlem kommer användarna att ha tillgång till AI-chatt, DALL-E-generator och andra AI-verktyg, samt tillförlitliga och aktuella AI-nyheter, plus AI support, och eventuellt AI kontrakt för utveckling av algoritmer, programvara etc för kunden.

Jag har själv en bakgrund som Digital Engineer för ett stort företag, så jag sköter detta på fritiden, men jag ser denna portal som en möjlighet att kunna bli riktigt stor i Sverige.
Om du är intresserad av att vara en del av detta spännande projekt och har expertisen och drivet för att ta det till nästa nivå, är jag mer än villig att diskutera det vidare. Tveka inte att kontakta mig om du är intresserad av att bli en del av detta spännande äventyr!
Ser fram emot att höra från er!

Jag skickar länken till hemsidan via chat. 

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.