Skapa ett kostnadsfritt Rule Free konto här!

Den digitala plattformen för alla

Vi är mycket stolta över att introducera vår nya gratisversion av Rule. Vi vill göra det möjligt för alla att ta del av de fantastiska funktionerna och verktygen som vår plattform erbjuder och ge alla företag, oavsett storlek eller kassaflöde, en möjlighet att kommunicera digitalt. Oavsett om du är en etablerad användare eller nybörjare inom det digitala skapandet, kommer Rule Free ge dig möjligheten att utforska och utveckla dina färdigheter utan några ekonomiska hinder.

Skapa, skicka och följ upp kampanjer

Med Rule kan du enkelt skapa, skicka och följa upp dina personaliserade kampanjer i realtid. I Rule är allt möjligt när det kommer till digital kommunikation. Vår plattform har de verktyg som behövs för att kommunicera med mottagare världen över, samtidigt som du får varje enskild kund att känna sig unik med hjälp av våra segmenteringsverktyg.

Samla all din kunddata på ett ställe

Rule är inte bara en plats för att skapa och skicka digital kommunikation, det är också en samlingsplats för all din kunddata där du får en komplett överblick av dina kunders beteende och dina egna prestationer. Rule Free kommer att öppna upp dörrarna till en digital värld där du kan växa och bygga din kundbas utan några som helst begränsningar.

Obegränsad tillgång till verktyg och digitala resurser

Rule Free ger dig obegränsad tillgång till en mängd verktyg och digitala resurser för att förbättra och utveckla din digitala kommunikation och marknadsföring. Från förinställda mallar och segmenteringsverktyg till tutorials och inspirationsmaterial, finns allt du behöver inom räckhåll för att ta din kommunikation till nya höjder. Förmedla dina budskap och utforska nya möjligheter, utan att behöva oroa dig för kostnader.

Din tillväxtresa börjar här

Vi är övertygade om att den nya gratisversionen av Rule kommer att öppna upp en värld av möjligheter för användare över hela världen. Genom att eliminera ekonomiska hinder ger vi alla en chans att utforska sina kommunikationskunskaper, marknadsföra sig och växa obegränsat.

Rule-plattformen är utformad för att vara intuitiv och användarvänlig, vilket gör att även nybörjare kan komma igång och skapa imponerande resultat. Med tillgång till verktyg, resurser och guider, finns det ingen gräns för vad du som marknadsförare kan uppnå.

Besök vår hemsida och skapa ett kostnadsfritt konto för att börja skapa, skicka och följa upp din digitala kommunikation redan idag. Tillsammans kan vi skapa en digital värld där alla har möjlighet att uttrycka sig och växa obegränsat. Resan börjar här!

Skapa ett kostnadsfritt Rule Free konto här!

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.