2009 skapade jag Balansprogrammet, Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga. Jag hade sagt upp mig som kommunikationskonsult på en byrå för att jag fått en vision, nämligen att lära varenda medmänniska jag möter att andas. Sagt och gjort. Sedan dess har jag utbildat vård, skola, näringsliv i stresshantering och visat kraften i att lära sig ta kommandot över sitt eget nervsystem via – andetaget. 

Balansprogrammet innebär kort, daglig träning i mindfulness, yogiska andningstekniker, några enkla övningar för rygg, nacke och käkar samt daglig reflektion kring centrala frågeställningar som berör din vardag. I höst erbjuder jag programmet i ett intensivformat där jag producerat de sex onlinelektioner som ingår i programmet på bara 6 minuter per lektion.

Under kommande inlägg här på Företagande kommer jag att coacha dig genom hela Balansprogrammet. Du kommer utöver denna introduktion att få en beskrivning av de enkla lektionerna och en sammanfattning där du skapar din egen handlingsplan för fortsatt träning och reflektion.

Under mina 11 år som utbildare har jag aldrig upplevt ett större behov av återhämtning, verktyg för självläkning och stressreduktion. 

Om du känner igen dig i detta behov är du varmt välkommen att följa med i guidningen med start 19 oktober, här på Företagande.se.

Till dess får du gärna se den korta introduktionsfilm ovan som beskriver programmet på 1:45 minuter. Passa på att fördjupa andetaget redan nu så går vi igenom den potenta andningstekniken som ingår i Lektion 1 nästa vecka! 

Tack för möjligheten att få coacha dig som vill genomföra programmet med min guidning! Jag ser fram emot att ge dig enkla verktyg som gör skillnad.  

/Sara Emilionie

Följ Sara för att inte missa några inlägg.

Lektion #1: Fokus på andningen


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.