ÅrsstämmaDokumentmallen "Dagordning för årsstämma eller bolagsstämma" används som ett schema för årsstämman, som fastställer vilka ämnen och ärenden som ska diskuteras under årsstämman samt i vilken ordning.

Årsstämman, även kallad ordinarie bolagsstämma, utgör aktiebolagets högst beslutande organ och hålls en gång per år i enlighet med aktiebolagslagen. Dokumentmallen innehåller förslag på mötespunkter som med fördel kompletteras med företagsspecifika punkter. Dagordning för årsstämma används med fördel tillsammans med dokumentmallarna kallelse till årsstämma och årsstämmoprotokoll.

Mallen dagordning för årsstämma är helt gratis.


Notis: När du vill spara dagordning för årsstämma för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen dagordning för årsstämma fungerar bäst i den senaste versionen.)

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.