ÅrsstämmaDokumentmallen "Kallelse till årsstämma eller bolagsstämma" används då ett aktiebolag ska ha årsstämma för att besluta om de viktigaste frågorna för bolaget, vilket inträffar en gång per år. Kallelsen innehåller information om tid och plats, samt ett förslag till dagordning.

Årsstämman, även kallad ordinarie bolagsstämma, utgör aktiebolagets högst beslutande organ och hålls en gång per år i enlighet med aktiebolagslagen. Dokumentmallen innehåller förslag på mötespunkter som med fördel kompletteras med företagsspecifika punkter. Kallelse till årsstämma används med fördel tillsammans med dokumentmallarna dagordning för årsstämma och årsstämmoprotokoll.

Mallen kallelse till årsstämma är helt gratis.


Notis: När du vill spara kallelse till årsstämma för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen kallelse till årsstämma fungerar bäst i den senaste versionen.)

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.