3 nycklar till mer pengar i kassanAtt sälja är något som många våndas med och har svårt med medan för andra flyter det bara på…Men för att lyckas i dina affärer – behöver du handla för att se resultat. Konstigt nog så verkar många sitta fast i tron om att sälja det gör man genom att ta fram en lista på potentiella kunder och så ringer man upp dem... ofta med en klatschig säljslogan som får dem att sparka bakut bara efter din presentation.

Det finns andra smarta tips att ta till – här får du 3 snabba steg till ökad försäljning direkt.

1. Fråga din närmaste familj. Ring eller skicka ut ett meddelande till din famlj där du berättar vad du gör. Många i din närmaste familj vet säkert inte exakt vad det är du gör eller säljer men vågar inte fråga, så var extra tydlig. Även om det inte är så många i din familj som behöver dina tjänster just nu, så kanske det är någon i deras nätverk som gör det. Ta för vana att göra detta regelbundet.

2. Fråga din släkt. Många i norden drar rågångar mellan släkten och affärerna. Går du söderut till medelhavsländerna så är det helt naturligt att göra affärer med sina släktingar. Det kan till och med vara avgörande för att kunna överleva. Så kontakta dina nära och avlägsna släktingar och fråga om de känner någon som kan behöva dina tjänster.  

3. Fråga dina nuvarande och gamla kunder. Ta för vana att fråga dina befintliga kunder om de har kontakter som skulle behöva dina tjänster och produkter. Ring också upp dina gamla kunder och ställ samma fråga. Det kan leda till att du får fler affärer av den kunden eller så kan du få tips om andra att kontakta. Det gäller bara att ställa frågan och våga göra det.

Ställ frågan och det kan öppnas en ny värld av möjligheter som ger dig pengar i kassan.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.