För att optimera din frakt  och spara tusenlappar är det otroligt viktigt att välja rätt transportör. Genom att jämföra olika alternativ och välja den transportör som bäst passar dina behov kan du varje månad eller år spara tusenlappar i fraktkostnader.

Det finns många olika transportföretag att välja mellan, såsom DHL, DSV, PostNord, UPS, FedEx, TNT m.fl. Var och ett av dessa företag har sina egna fördelar och nackdelar, och det är viktigt att undersöka dem noga för att avgöra vilket av dessa transportbolag som passar ditt företag bäst.

  • DHL ett av världens största transportföretag och erbjuder leveranser i mer än 220 länder. De har ett brett utbud av tjänster, inklusive expressfrakt, specialtransporter och logistiklösningar.
  • DSV är ett annat stort transportföretag som erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive luft- och sjöfrakt, speditörs- och logistiktjänster.
  • TNT är ett annat väletablerat transportföretag som erbjuder expressfrakt och diverse olika logistiktjänster.

När du jämför olika transportörer är det viktigt att tänka på dina specifika behov. Många gånger skiljer sig fraktprodukterna som erbjuds en hel del från varandra. Om du till exempel behöver skicka varor snabbt, kan expressfrakt vara det bästa alternativet för dig. Vill du däremot skicka stora mängder varor, kan det vara mer lämpligt att välja en transportör som erbjuder sjöfrakt eller specialtransporter.

Något som kanske känns självklart är såklart även att jämföra priser mellan olika transportörer. Priserna på fraktprodukterna varierar kraftigt mellan företagen, och det är viktigt att begära in offerter för att undersöka det mest kostnadseffektiva alternativet för dina sändningar. Kort och gott, att välja rätt transportör är med andra ord helt avgörande för att spara pengar på dina fraktkostnader.

Värt att även ha i åtanke är att undersöka företagens service och kundsupport. En transportör som erbjuder bra kundservice och hjälper dig med eventuella problem som uppstår under transporten är ovärderligt när en försening eller skada väl uppstår.

Känns det överväldigande att jämföra transportörernas olika fraktprodukter?

Arbeta smartare genom att ansluta ditt företag till vårt fraktavtal hos Sendify. Det ger i snitt 20% rabatt, sylvass personlig service och en tydlig överblick av alla fraktalternativ.

Med Sendify har du möjlighet att välja och vraka bland fraktbolagen och alltid få upp bästa möjliga alternativ för din sändning, precis på samma sätt som du bokar dina flygbiljetter online.

Medlemserbjudande

Som medlem på Företagande.se får du även tillgång till ytterligare rabatt på Sendifys redan låga fraktpriser, klicka här för att se våra medlemserbjudanden. Det kostar inget att bli medlem.

Se samtliga medlemserbjudanden här (skapa konto utan kostnad på 30 sekunder)

Kort om Sendify
Sendify ger små- och medelstora företag tillgång till de stora aktörernas fraktpriser genom att upphandla priser med tyngden av närmare 15 000 anslutna företag runt om i Sverige.I snitt sänker därför ett anslutet företag sina fraktkostnader med 20%.

Se även: Sveriges bästa fraktavtal? Sänk dina fraktkostnader med 20%Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.