Navid Fard, entreprenören som utmanar och älskar att röra runt i grytan med mål att tvätta försäljningens ofta dåliga rykte.

För snart ett år sedan hade jag nöjet att träffa Navid Fard, jag blev faktiskt tipsad om hans då nya Vlogg av en kollega här på företagande.se, Timmi Jofur.

Skeptisk som alltid till någon jag inte hört talas om, som har åsikter om mitt favoritämne "försäljning", satt jag på tåget och klickade på ett avsnitt där Navid Fard talar om vad han tycker om skolan.

Jag ska vara ärlig, mitt första intryck var inte bra, detta beror på att alla vi som jobbar med sälj och brinner för att förbättra det ofta är skeptiska till andra då det inte är ovanligt att försäljning lärs ut på fel sätt.

Mitt intryck förändrades snabbt, Navid är ung, skön, duktig, driven, står för sina åsikter och är inte rädd för att ta strid för något han anser vara viktigt.

Bakom den hårda entreprenören döljer sig en person som jag idag är stolt över att kalla för vän och som med en sympatisk syn på hur sälj bör gå till mer än gärna hjälper folk gratis bara för att han ser att det gynnar ett sunt företagsklimat.

Idag har hans Vlogg en stadig lojal skara följare och har du inte hört talas om honom tidigare så rekommenderar jag verkligen att följa hans resa där han delar med sig av livet som entreprenör, med både fram- och motgångar samt hur han tacklar dem.

Här kan du lyssna på när vi träffades första gången och hur vi lärde känna varandra genom att dela med oss av erfarenheter samt tankar kring just entreprenörskap och försäljningens både vackra och fula sidor.

Mycket nöje.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.