Zellor.com - Telemarketing Network

5
Hej Företagare,

Jag tänkte presentera mitt nya projekt - Zellor.com. Zellor fungerar som ett nätverk av telemarketingbolag och uppdragsgivare, och vi arbetar för att deras samarbete ska gå så smidigt som möjligt.

Vi har nyligen betalanserat och skulle därför uppskatta all feedback vi kan få. Registrera gärna ett konto och gå till http://www.zellor.com/contact för att hitta våra kontaktuppggifter.

Med vänliga hälsningar,
Vi på Zellor
Zellor - the Telemarketing Network http://www.zellor.com
2
Jag känner till dom som grundade [b]Adsite[/b] då jag var kund hos dom med mitt företag, samt att jag är medlem på WN.se där jag sett att delägaren [b]Viktor Svensson[/b] som var med på [b]Adsite[/b] gått över till [b]Zellor.com[/b]. Jag skulle aldrig gå och bli kund hos er då ni helt gjort en [b]copy-cat[/b] av [b]Adsite[/b] samt att jag loggade in med demo kontona ni har lagt ut på WN.se som visar att ni till större del använt [b]Adsite[/b] funktioner vilket är skrämmande. Nej, Fy för er som gör [b]rip-off´s![/b] Gör om gör rätt och gör något eget med egen touch istället för att sno från andra helt och hållet.
338
25
På vilket sätt är Iflipp nytt? Och varför får man inte låna ideer från andra? Kolla vad tradera gjorde av ebay. Rätt eller fel så tjänade de flera hundra miljoner
5
Ingen av koden som finns på Zellor är kopierad. Men mycket riktigt så är Viktor Svensson med på projektet.
Zellor - the Telemarketing Network http://www.zellor.com
5
Och iFlipp, varför säger du att du var kund hos Adsite när du var VD på företaget?
Zellor - the Telemarketing Network http://www.zellor.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.