Björn Rudman om Prestationskrav och Välmående: En Företagares Resa

I dagens avsnitt av Sälj & Entreprenörspodden har jag, Michel Laporte Godorn, den stora äran att intervjua Björn Rudman, en framstående röst inom området hälsa och välmående. Björn har dedikerat sitt liv åt att hjälpa människor hantera kronisk smärta och stress, och hans insikter är ovärderliga för alla företagare som kämpar med att hitta balansen mellan höga prestationskrav och personlig hälsa.

Företagarlivet är ofta fyllt av långa arbetsdagar, höga stressnivåer och en konstant strävan efter att nå nya mål. Men vad händer när kroppen säger ifrån? Hur kan vi, som företagare, säkerställa att vi inte bara överlever utan också frodas i våra yrkesroller? Björn delar med sig av sina bästa strategier för att hantera stress, bygga upp ett hållbart arbetsliv och hitta en balans som främjar både prestation och välmående.

I samtalet diskuterar vi:

  • De vanligaste hälsoproblemen företagare möter och hur de kan förebyggas.
  • Praktiska metoder för stresshantering och återhämtning.
  • Vikten av att lyssna på sin kropp och signalerna den sänder ut.
  • Hur en balanserad livsstil kan leda till långsiktig framgång och tillfredsställelse.

Det här avsnittet är fullmatat med värdefulla insikter och konkreta råd som du kan börja tillämpa direkt i ditt eget liv och företagande. Missa inte chansen att lyssna och lära av en av de bästa inom området.

Prenumerera på Sälj & Entreprenörspodden idag och håll dig uppdaterad med de senaste insikterna och råden från ledande experter. Klicka här för att prenumerera och se till att du inte missar något av våra kommande avsnitt!

LÄNKAR:

Björn på TV4 Nyhetsmorgon 

Björns Hemsida

Kom i kontakt med Michel:

https://linktr.ee/thesalesdojo 


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.