registerutdragDokumentmallen "Begäran om registerutdrag" används då en person önskar få veta vilka personuppgifter som en myndighet eller ett företag har sparat om denne. Ett skriftligt svar på begäran ska meddela om personuppgifter finns sparade, samt vilka personuppgifter dessa i så fall är.

Personuppgiftslagen 26§ ger varje individ rätten att få veta om och i så fall vilka personuppgifter som finns sparade om denne på ett företag eller en myndighet. När en person väljer att begära ut information om lagrade personuppgifter ska hänvisning till personuppgiftslagen med fördel ges, samt information om namn, personnummer och adress.

Mallen för begäran om registerutdrag är helt gratis.

Notis: När du vill spara mallen begäran om registerutdrag för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator(En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen begäran om registerutdrag fungerar bäst i den senaste versionen.)

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.