I dagens samhälle är det många som pendlar till och från sitt arbete. De flesta använder sig av lokaltrafik eller sin egen bil, men användandet av jobbilar är något som har ökat i popularitet över åren. En jobbil kan på olika sätt gynna dig som är anställd hos ett företag, eller som är egenföretagare.

Fördelar med jobbil

Det finns flera fördelar som kommer med att ha en jobbil, här följer ett några exempel:

  • Enklare möten med kunder: För dig som ständigt är på väg mot nya kundmöten kan lokaltrafiken ibland strula till det. Med en jobbil kan du ta dig till dina kunder på ett smidigt sätt.
  • Enkel marknadsföring för ditt företag: Har du en jobbil med företagets logotyp eller namn på, medför det både enkel och nästan gratis marknadsföring.
  • Bättre för plånboken: Beroende på din situation så kan du i vissa fall slippa betala service. Är du anställd slipper du också oförutsedda kostnader.

Hitta rätt bil för dig

Vilken jobbil du bör välja beror helt på din situation. Det finns olika faktorer som avgör vilken bil som passar just dig:

  • Storlek: Behöver du använda dig av material som tar stor plats, eller ha plats för flera personer? Då är det kanske en minilastbil eller en pickup som passar dig bäst.
  • Bränsletyp: Föredrar du en bil som går på el, bensin eller diesel? Vad passar bäst i din arbetssituation?

Sälj din personbil

Många anställda och egenföretagare använder sig idag av jobbilar, antingen som komplement eller ersättning till sina privata bilar. Det är inte konstigt att det har blivit populärt under de senaste åren, med tanke på alla fördelar en jobbil medför.

Har du också fått chansen att få en jobbil? Om du vill sälja din personliga bil kan du vända dig till Bildeve. Dem hjälper dig att sälja din bil, så den slipper stå och samla damm hemma i garaget.
Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.