2024 - nytt år nya möjligheter. Vad säger du om att 20x ditt liv under detta år, läs då den här artikeln.

Lyckan ser olika ut för oss alla, det mesta i vårat liv är helt olika någon annan persons liv. Det är därför som alla dessa dieter, quick fixes osv inte fungerar.

Därför kommer jag heller aldrig säga till dig vad du ska äta när du vill gå ner i vikt, för jag äter annorlunda än dig.

Jag kommer heller aldrig säga till dig hur du ska träna, för vi tycker om och drivs av olika saker.

Att du ska äta bra & röra på dig det vet du och du behöver hitta din väg till hur ditt liv ska se ut för att du ska må bra... idag presenterar jag något som kan hjälpa dig med detta.

20x ditt liv!

Vill du lyckas 20 gånger bättre med det som du tar dig an i livet?

Det finns 3 frågor du behöver ställa dig för att lyckas bättre i livet - oavsett om du vill gå ner i vikt, bli mer hälsosam eller leva ett lyckligt liv. Det ena utesluter givetvis inte det andra och frågorna är:

Varför, Vem och Hur?

Varför vill jag detta? Varför är jag i den här situationen? Varför ska jag klara av det som jag innerst inne vill göra. Du behöver ställa dig frågan om och om igen, bli kristallklar på ditt varför så att du har en riktning.

Vem kan jag ta hjälp av? Vem behöver komma in i mitt liv för att jag ska kunna genomföra detta? Det här ska mer vara en karaktär (en coach, mentor, PT, lärare osv) som du behöver för att kunna ta nästa steg. Du kan inte göra allt själv, att ta hjälp är alltid ett snabbare och bättre alternativ.

Hur kan jag lösa detta? Hur ser vägen ut? Du behöver börja gå på stigen, allt börjar med ett litet steg - vill du börja springa så börjar du med att gå ut och gå. Du måste börja någonstans.

Frågorna ovan är väldigt bra, men dom hjälper föga om du saknar viljan att göra något. Vill du gå ner i vikt så ska du vilja det mer än något annat. Vill du få en kropp som en grekisk gud(inna), då ska du vilja det mer än något annat.

När du vet vad du vill och du faktiskt vill det mer än något annat, då kan du börja.

Hur ska du då veta vad du vill? Om du är som de flesta så glider du antagligen genom livet utan någon direkt riktning, tar dagarna som de kommer och på sin höjd planerar du några veckor (kanske månader) framåt.

Jag har själv varit där - men... när jag började skapa mig en livsplan, började det hända saker. Det har blivit en plan över mitt liv, en ledstjärna som jag följer, en Livsbok.

Ha nu en härlig dag, vi hörs snart igen

/Johan,

Viktminskningscoach & Livsstilsdesigner

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.