Träning påverkar dig positivt på kort och lång sikt, såväl mentalt som fysiskt. Den gör dig gladare, hälsosammare, piggare och starkare. Om du mår bra mår ditt företag bra, så därför bör du prioritera träningen.

Många upplever att träning ger direkt avkoppling och laddade batterier eftersom de kopplar bort alla tankar på jobb under passet. För andra handlar träningen om att få tid för sig själv och en chans att rensa tankarna. Det är inte ovanligt att de bästa lösningarna eller idéerna kommer under eller efter ett träningspass!

Se även: 3 snabba stretchövningar för axlar och nacke

En friskare företagsledare skapar bättre resultat och bara genom 75–150 minuters träning gör du skillnad för din hälsa. Du minskar risken för en rad sjukdomar så som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa typer av cancer och psykisk ohälsa.

Tips! Friskvårdsbidrag är avdragsgillt

Motion frigör dessutom endorfiner vilket gör dig glad och upprymd. För vissa kommer endorfinpåslaget redan under träningen och för andra efteråt. En sak är säker, att få lite extra energi och glädje gör susen för ditt företagande.

Att investera några timmar i veckan i din hälsa, kan alltså ge livslång avkastning för dig och ditt företag.

Mer av Hannah: 5 snabba tips för ett hälsosamt liv


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.

Taggar:

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.