Detta är ett citat från Oprah Winfrey. Med tanke på hur mkt hon har tjänat måste hon älska varje dag av sitt liv! Det är ett utryck som man skall fundera på innan man startar sitt företag.

I de flesta fallen har man många och långa dagar framför sig. Dalarna kan vara djupa och topparna höga. Kanske måste du riskera stora delar av ditt sparkapital och du kommer upptäcka att din omgivning behandlar dig annorlunda, både till det bättre och det sämre.

Att älska det man gör varje dag gör det mycket lättare att hantera allt detta. Kanske innebär det att du måste välja en svårare väg eftersom det inom ditt område är svårare att tjäna pengar. Men gör det då! Om du gillar det du gör varje dag kommer det ändå att vara lättare.

Ta Bill Gates som exempel. Han har vigt sitt liv åt Micorsoft men redan efter några år hade han tjänat mer pengar än vad han någonsin skulle hinna göra av med. Ändå fortsatte han att arbeta hårt. Han älskade vad han gjorde.

Likaså Oprah, hon är dollarmiljardär men hon har jobbat hårt i hela sitt liv för att nå dit. Människor som älskar det de gör varje dag, har mycket lättare att uppnå stordåd!

Taggar:

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.