I vår nya vlogg (Videoblogg, ofta förkortat vlogg eller vlog) får du följa Christoffer Björklund som delar med sig av guider inom sociala medier, marknadsföring, videomarknadsföring, där han talar om och tipsar om digitala verktyg som hjälper dig och ditt företag. Han kommer även prata om hur det är att starta eget och mycket annat spännande.

Hej jag heter Christoffer Björklund och jag startade produktionsbolaget Shortline Production för 3 år sedan. Under denna period har jag fått lära mig den hårda vägen hur det är att driva företag. Det är ingen dans på rosor om man säger så, men man älskar det ändå.

När man är ny företagare som vill man lära sig så mycket som möjligt, om hur man driver eget och hur man kan utvecklas som företagare. För att få tips och råd började jag söka information där det föll sig mest naturlig för mig, på Youtube.

Det fanns en massa klipp från USA som var intressanta, men allt passade inte in i det svenska företagsklimatet. Då började jag att läsa på siter, lyssna på poddar, läsa på forum och bloggar. Det fanns väldigt bra information på dessa ställen, men man tappade den visuella aspekten.

Tiden har passerat och i september 2016 valde jag göra en nystart med företaget. Då började jag leta information på nytt upptäckte samma sak. Det finns fortfarande inte något utpräglat kanal att hitta tips, råd, guider eller inspiration på ett och samma ställe på Youtube.

Det är en utmärkt plattform för att dela med sig av sin kunskap.Så istället för att sitta och gnälla så tog jag tag i det själv. Jag kan ju filma och det finns massa kunskap runt om kring mig som jag kan få ut på video. Det var så Den Digitala Företagaren föddes.

Själva målet med kanalen är att vara en inspirationskälla för de som startat eget eller driver ett mindre företag. Den Digitala Företagaren plats för inspiration, tips och råd. Videoinnehåll som hjälper företagare kan driva sitt bolag framåt. Kärnan i det hela kommer alltid att vara passionen för att hjälpa andra. Därför hoppas jag att det som vi producerar kommer hjälpa företagare och inspirera dem att nå nya höjder eller ta sig förbi tuffa passager.

Så ta en titt och kommentera gärna vad ni skulle vilja se mer av eller det är något ni saknar. Sen så får ni inte glömma prenumerera på kanalen så ni inte missar en uppdatering.

Vi kommer att ladda upp nya videos här på Företagande.se så ofta som möjligt.

I första delen tar jag upp: Hur du kan skapa en egen Youtube-kanal

Kör hårt!

/Christoffer Björklund

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.