Hur Frihhamnsdagarna blev en succé - Michel Laporte Godorn möter David Björneloo i Sälj & Entreprenörs podden

Frihhamnsdagarna har blivit en av Göteborgs mest uppskattade festivaler, känd för sitt unika utbud av musik, mat och kulturella aktiviteter. Bakom detta framgångsrika evenemang står bland andra David Björneloo, som tillsammans med sitt team har förvandlat Frihamnen till en pulserande mötesplats för alla åldrar.

I ett nyligen avslutat avsnitt av Sälj & Entreprenörs podden berättar David om den spännande resan från idé till verklighet. Michel Laporte Godorn, känd för sina skarpa analyser och förmåga att framhäva det bästa hos sina gäster, leder samtalet med både värme och insikt.

"Det började egentligen som en dröm om att skapa något som inte bara var en festival, utan en samlingspunkt där olika kulturer och generationer kunde mötas," säger David under intervjun. "Vi ville fylla Frihamnen med liv, och ge göteborgarna en plats där de verkligen kunde känna stolthet över sin stad."

Michel och David diskuterar också de utmaningar och lärdomar som de stött på längs vägen. David delar med sig av hur viktigt det är att vara lyhörd för feedback och ständigt sträva efter att förbättra evenemanget. "Varje år är en ny chans att överraska och förtrolla våra besökare," tillägger han.

För alla som är intresserade av entreprenörskap, eventplanering eller bara vill få en dos inspiration, är detta avsnitt ett måste. Michel och David bjuder inte bara på en inblick i planeringen och genomförandet av ett stort event, utan också på personliga reflektioner och tips som kan tillämpas i många olika sammanhang.

Avslutningsvis, missa inte chansen att lyssna på detta fascinerande samtal i Sälj & Entreprenörs podden. Avsnittet släpps den 11 maj 2024 och finns tillgängligt där poddar finns. Låt dig inspireras av hur passion, hårt arbete och ett starkt team kan skapa magi i Göteborgs hjärta!

Lyssna, inspireras, och agera! Din nästa stora idé kanske börjar här.


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.