Del 1 kan du läsa här. Lyssna bara på de som är bättre än dig och låt dig aldrig påverkas av människor som är negativa eller som inte har rätt kunskap. Sedan jag gick ut från gymnasiet och tentade upp mina betyg och kom in på högskolan bestämde jag mig att inte lyssna på dessa människor. För om jag lyssnar på sådana människor så risken är stor att jag hindras av att nå mina mål. En av mina närmaste vänner, kanske till och med min bästa vän. Han är så negativ till allting. Han tror aldrig att han kan bli en bättre person och skaffa sig ett bättre liv.

Han tror att han är en misslyckad typ. Många gånger försökte han påverka mig och föra över sina negativa tankar till mig och jag vill inte ljuga för dig. Ibland kunde han få mig deppig och jag började få sådana tankar att jag aldrig kommer hitta ett bra jobb och jag är född för att inte lyckas med någonting.

Det kändes som jag aldrig skulle kunna skaffa mig ett bättre jobb. Att jag pga av min utländska bakgrund inte skulle kunna göra någonting med mitt liv. Jag vet inte om jag hade tur som inte blev påverkad av hans tankar men jag tror verkligen det som hindrade mig från att bli som honom och tro på vad han sade till mig var alla de där böckerna jag läst om framgång och hur vem som helst kan bli en bättre person och skapa en bättre framtid för sig själv och sin egen familj.

En annan sak som inspirerade mig väldigt mycket var de framgångsrika människor som jag träffade ibland och lyssnade på Youtube. Kan nämna en av världens bästa coacher och föreläsare. Han heter Robin Sharma. Han skrev boken "Munken som sålde sin Ferrari". Boken blev bästsäljare i USA och idag föreläser han världen över. När du ser och lyssnar på sådana människor får du i dig någon slags motivation. Du förstår att det finns andra människor i andra delar av världen som har lyckats bli bättre på allt. De hade hittat drömjobbet, tjänat mer pengar, skaffat bättre liv och självklart startat företag.

Coaching lärde mig följande viktiga punkter:

1. För att jag ska ha mer pengar måste jag trivas med pengar och för att lära mig det behöver jag umgås med människor som har hög inkomst.

2. Jag kommer att ställa mina frågor till de som jag själv skulle vilja vara.

3. Jag har lärt mig att de som inte lyckats själva har ingen rätt att ge råd till andra. Och det finns absolut ingen anledning att lyssna på dem.

4. Det är verkligen mycket lättare att jag får jobb om jag umgås med människor som har anställning och arbetar ständigt.

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.