2020 var ett märkligt år på många sätt, framför allt Corona som inte lämnat någon oberörd. Det var också ett tufft år för många företagare och dessvärre har många fått se sina livsverk gå under.

2021 kommer vi får fortsätta att dras med regleringar som påverkar oss alla men vi märker även av en energi där många entreprenörer kontaktar oss med förslag om samarbeten och hur vi kan vända allt det negativa som händer i omvärlden. Det uppskattar vi och det ger oss energi att jobba hårdare. 

Många företagare har också tvingats tänka om i sin verksamhet vilket ofta är positivt samtidigt som många blivit av med sin anställning och istället valt att påbörja sin resa som företagare.

Vi vill spinna vidare på detta och kommer under året med en rad nyheter på sajten. Dels har vi en plan för hur vi ska kunna rädda konkursdrabbade företag och här behöver vi din hjälp. Om detta återkommer vi inom kort.

Vi kommer även göra om upplägget för hur du kan bidra på sajten samtidigt som vi har flera funktioner som kommer att underlätta för dig att skaffa nya kunder och få betalt för din expertis.

Första steget är att vi fräschar upp vår grafiska profil som är framtagen av den stockholmsbaserade byrån Etablissemanget.

Den nya grafiska profilen har ett innovativt och levande formspråk, precis som vad entreprenörskap handlar om, samtidigt som det påminner om det gamla och tidlösa och vikten av att ta vara på gammal kunskap.

”Vi är glada över att ha kunnat hjälpa Företagande.se med ny kampanj och en ny grafisk profil. Det ger oss lika mycket tillbaka, eftersom vi tror att varje projekt handlar om att lyssna till uppdragsgivaren – och att gemensamt nå fram till problemlösningar och framgång. Dessutom är Patrik och Mikael verkliga entreprenörer, som med hjärta och själ kämpar för Sveriges småföretagare”, säger Jonas WE Andersson som är Creative Director och Magnus Fermin som är Projektledare och Producent på Etablissemanget.

Vi hoppas du gillar den precis som vi gör.


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
2 kommentarer
2021-03-02 15:34
Fräscht, men du glömde byta faviconen, eller så är det min cache som spökar .. =)
Se svar (1)
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.