I hjärtat av Kungsbacka slår ett nytt nätverk upp sina dörrar för att ge kvinnor en plattform att växa, inspirera och samarbeta. Med stolthet presenterar vi Lyftet AB, hem för Konsultlyftet & Vårdlyftet, och vår senaste satsning - Womenpreneur. Vår vision är tydlig: att främja entreprenörskap bland kvinnor och bygga en gemenskap där vi kan stödja och inspirera varandra till framgång.

Womenpreneur är mer än bara ett nätverk - det är en rörelse som samlar likasinnade kvinnor från olika bakgrunder och branscher. Vi tror på att vi alla bär på entreprenöriella egenskaper, oavsett om det är inom arbetslivet, våra egna företag eller i våra personliga strävanden. Hos oss är varje medlem en entreprenör i sitt eget liv.

Under 2024 bjuder vi in dig att delta i våra inspirerande möten och evenemang. Med sex träffar under 2024 får du chansen att ta del av spännande föreläsningar, njuta av god mat och bygga långvariga relationer med andra medlemmar. Tillsammans skapar vi en miljö där idéer frodas och drömmar blir till verklighet.

Vi tror på kraften i att mötas ansikte mot ansikte, att dela erfarenheter och att stödja varandra på resan mot framgång. Oavsett om du är en etablerad entreprenör eller funderar på att ta det första steget, är Womenpreneur platsen för dig att växa och blomstra.

Kom med oss och låt oss tillsammans lyfta entreprenörskapet till nya höjder! Anmäl dig redan idag och låt oss inspirera varandra till att förverkliga våra drömmar. Välkommen till Womenpreneur - där varje kvinna är en kraft att räkna med.

Läs mer och anmäl dig här: Womenpreneur | Lyftet AB 

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.