Hitta hjälp med inkomstdeklaration och årsredovisning

1
Hej,

Jag hade turen att få duktig hjälp med årsredovisning, inkomstdeklaration och moms, alltså det som krävdes för att lämna in 2019 för mitt AB för 2500 kr. Dock var det ett undantag och då personen drar ner på verksamheten och bara prioriterar fasta kunder och bara hjälpte mig för att få ordning på första året för företaget så måste jag nu hitta en ny person som kan hjälpa mig. Var hittar jag en lika bra ny person i denna djungel och hur jämför jag bäst priser?

MVH
Charlotte
967
85
Hej, Det beror ju lite på vad du föredrar. Du kan leta här på forumet eller i din närhet, beroende på om du gärna vill träffa en person eller föredrar att sköta det digitalt. Att de jobbar i samma system som du vill ha är bra, om du inte är öppen att byta. Sedan brukar det vara viktigt med den känsla man får. Man ska ju jobba ihop länge så det är ju viktigt att det känns bra. Att man känner att man får svar på sina frågor osv. Därefter skulle jag jämföra priser.
www.bocekonomi.se - Redovisning, nyföretagande, företagsutveckling
1
Hej o tack för svar! Var letar jag bäst härinne? Jag kommer framöver att jobba i Hogia och det är också där inkomstdeklaration och årsredovisning för första året blivit gjord. Jag har annat jobb också så behöver kunna sköta det digitalt vilket funkat bra innan.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.