Hur säljer jag mera?

2
Hej, 
Jag driver ett trädgårdsföretag och undrar hur man kan vinna nya kunder. I dagsläget är det via sociala medier, ringa upp folk random, dela ut broschyrer i brevlådor, och på anslagstavlor. Jag undrar hur jag kan göra för att få fler kunder. Jag har provat det mesta känns det som, men det ger nästan ingenting tillbaka. 
7
Hej Emanuel

Försäljning är komplext samtidigt som det är enkelt. Det finns många sätt att öka försäljningen på. Om du berättar lite mer om verksamheten så kanske jag kan ge lite tips och råd. 
Sales cure all
 
2
Ja problemet är att de flesta sköter om sina trädgårdar själva nu för tiden. Jag erbjuder att renovera gräsmattor, stenläggning, plantering av nya häckar och avtalskund där man kan få hela trädgården omskött till ett lägre pris än annars. Problemet är att alla man ringer upp som är potentiella kunder tvärt svarar nej, och det spelar ingen roll hur bra man försöker sälja in det. Är det mig eller min bransch som det är fel på? 
1444
187
Det är så det är.  Det finns inga enkla vägar att hitta kunder.  Försäljare som ringer upp är man ju också väldigt trött på, så det är bättre att besvara frågor från folk som faktiskt söker hjälp med sin trädgård.
Servicestart t.ex är en tjänst som är fri från abonnemang , så du slipper en massa fasta kostnader, utan kan leta uppdrag och sen köpa de som du tycker verkar intressanta.  Sen ringer du upp.  Då är det kunden som har tagit första steget för att få hjälp.

Annonsera på Blocket och Markeplace gör du väl redan?
1
Såg den här sidan nyligen där man tar emot förfrågningar och verkar stödja "alla" branscher, kanske att det mesta är riktat åt företag emellan men kan ju vara värt att kolla in https://www.svelink.com
1
Du bör köra sociala medier marknadsföring samt du har webbplats enligt din nisch kan du också prova google annonser och SEO för organiskt resultat.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.