Tid är den enda resurs som är lika fördelad mellan alla på jorden. Ändå verkar en del ha ont om den! Vad är det som gör att vissa hinner skapa tillräckligt med värden på sina timmar om dagen och andra inte? Vad är det som gör att de flesta beteenden är repetitiva. Samma som kommer sent, samma personer som arbetar över – ja, listan kan göras lång.

I höstens vidareutvecklingsprogram Väx som säljare 
 kurs i säljutveckling för företagare tar vi upp detta delmoment för framgångsrik försäljning för entreprenörer och företagare.

Räcker inte tiden till, detta trots att tiden är den enda resurs som är lika fördelat mellan alla på jorden. Eller har Du kommit till insikt med att Du vill ändra detta?

Hur många timmar vill Du frigöra?

Anmäl dig här!

Stefan Lindström har i över 15 år med gemensamma erfarenheter världen över inom individ och affärsutveckling arbetat med vilka faktorer som påverkar framgångsrika företag. Denna konkreta del ur programmet ger Dig mer tid, effektivare dagar, effektivare resultat och verkligen uppnå de mål i livet du förutsatt Dig. Men framför allt en ökad glädje såväl i arbetslivet som privat.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.