Charlotta Rexmark får människor att växa och skapa det liv de vill ha genom personlig utveckling, mental träning, naturlig läkning och genom att stärka kontakten med sin egen själ. Hon är även författare till boken Överlevnadsguiden – en handbok om livet.

På frågan om hur hon kom in på företagarbanan så svarar Charlotta att hon fann sig själv i en situation där hon inte kunde hitta någon arbetsplats eller tjänst som motsvarade hennes krav, behov och förväntningar så det som återstod var att bli sin egen arbetsgivare.

Vad är mest aktuellt för dig i ditt företag just nu?

- Att skapa större medvetenhet kring hur viktiga de frågor jag jobbar med är för människors välbefinnande såväl som för deras kapacitet inom livets och arbetslivets alla områden.

Som företagare, ser Charlotta fördelen att kunna jobba med exakt det hon vill, på det sätt hon vill och i den utsträckning hon vill. Dessutom riskerar hon inte att behöva representera något hon inte kan stå för, förklarar hon.

- Jag äger helt enkelt mina egna arbetsvillkor och min egen karriärsutveckling till fullo.

Vilka är nackdelarna med att inte ha ett vanligt jobb?

- Det skulle möjligen vara avsaknaden av arbetskamrater, men alla fördelar är så väldigt positiva att jag har svårt att ens uppleva det som en nackdel. Det sociala kan man alltid skapa på andra sätt om man vill.

Charlotta berättar även att hon numera är väldigt trygg i att ha svackor i sitt företagande. De räknar hon som något tillfälligt och att inspirationen och lusten alltid återvänder.

Men känner jag behov av att styra hastigheten på den processen så vänder jag mig ofta till YouTube och tittar på klipp med inspirerande personer som till exempel Tony Robbins, Marianne Williamson, Abraham Hicks eller Gregg Braden.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.