Hur mycket ska jag fakturera?

1

Hej jag har ett nystartat företag och har precis slutfort mitt första stora jobb, där det uppstått en del frågetecken från min sida. 



Jag tog på mig ett jobb hos ett stort bolag som behövde en chaufför under 4 veckor där arbetstiderna är 15.00-23.45 med 45 minuter middagsrast. Vi kom dock endast fram till att jag ska fakturera 350kr/timmen som grund, sen blev det endast 50kr OB tillägg. Här är min första fråga, de anställda har i vanliga fall endast 20kr OB tillägg men 120kr på fredagar, borde då inte jag fakturera motsvarande OB på fredagar?



Nästa fråga är angånende två arbetspass då bilen jag kör ej var brukbar och de ej hade några andra arbetsuppgifter till mig (jag frågade upprepade gånger) jag blev tillbed att tidsrapportera för dessa timmar och jag kollade med min kontaktperson så att jag skulle få fakturera fullt även för dessa pass (annars hade jag åkt dit och jobbat med det lilla jag kan) vilket han godkände. Nu i efterhand menar han att jag ej ska fakturera OB för dessa pass vilket jag tycker känns helt fel. 



Hoppas någon har svar på mina frågor 🙂 



Mvh Emil

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.