Missförstå mig rätt men jag är inte så bra på så många saker. Jag suger på Excel och matematik är inte min starka sida. Jag kan inte koda och är rätt kass på struktur. Jag har svårt för att vara realistisk och se begränsningar. Jag har svårt att leva i nuet och är alltid på väg mot nästa mål. Nästa kund, nästa framtida projekt. Jag är dålig på att förvalta och jag suger på att vara nöjd med vad jag har.

Min lista över saker jag är dålig på kan egentligen göras hur lång som helst. För varje sak jag är bra på så finns det säkert 1000 saker som jag är riktigt dålig på.

Så vad är jag då bra på?

Jag kan försäljning, utan att skryta så skulle jag säga att min förståelse för försäljning är riktigt djup. Jag är faktiskt riktigt bra på att bygga relationer och nätverk. Jag är totalt orädd och vågar starta en konversation med vem som helst om vad som helst. Jag är bra på att inspirera andra, att tala och att skriva. Jag är fruktansvärt bra på att hjälpa andra. Jag är väldigt disciplinerad och är en fena på att drömma och sätta upp mål.

Komplettera dig själv

När du vet vad dina svaga och starka sidor är, hitta människor som kompletterar dig. Är du kanske en av de många människor som är rädda för att lyfta luren och ringa kalla samtal? Hitta en duktig säljare och hjälp varandra framåt. Är du fantastisk på att programmering men har inga idéer på vad du ska bygga? Är du riktigt duktig på att bygga relationer, att sälja men kan inte koda?

För egen del så är det precis så jag lever och jobbar. Jag har båda i mitt privatliv (min fru) och i mitt företagande personer som kompletterar mig. De plockar ned mig på jorden när det behövs, hjälper mig bygga strukturen som behövs, de kodar det som ska kodas, de bygger Excel arken jag behöver. Listan kan göras lång, men vi kompletterar varandra.

Drömmare och realist. Båda behövs men du kan inte vara båda samtidigt.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
1 kommentarer
2017-04-24 08:54
Intressant artikel.
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.