Tillsammans är vi småföretagare Sveriges största arbetsgivare och motorn som håller igång hela ekonomin. En undersökning tidigare i år utförd av Sifo på uppdrag av Visma visar att var tredje svensk drömmer om att bli företagare och bland unga mellan 18 och 29 år är det så många som varannan. När vi för 15 år sedan startade sajten Företagande.se var drivkraften att hjälpa fler att starta och gjuta mod i alla drömmare som bara behöver en liten push för att våga ta steget. Därför är vi extra glada att presentera månadens tema i november: Att våga starta.

Det är en kittlande tanke – att få vara sin egen, friheten i att själv bestämma hur arbetet ska utföras och den ständiga variationen med alla olika moment som krävs för att hålla kunderna nöjda och samtidigt skapa ett överskott så man kan leva på sin verksamhet. I takt med att kunskapen ökar så öppnar sig nya dörrar med spännande möjligheter att växa och bryta ny mark.

Driver du företag idag kommer du säkert fortfarande ihåg känslan när du var alldeles ny. Nervöst, trevande framåt men samtidigt var det spännande och efter en tid gick du med allt stadigare steg. Periodvis var det tufft men idag är det för dig en livsstil och du håller nog med om att det skulle vara svårt att vänja dig vid tanken att gå tillbaka till ett vanligt jobb.

Nu behöver vi din hjälp för att göra detta riktigt bra. Tillsammans kan vi inspirera så att nya idéer frodas, samarbeten inleds och företag startas.

Bidra som expert

Gör en intresseanmälan här och nu om att bli skribent genom att mejla till: [email protected]

Vill du annonsera eller sponsra månadens tema? Kontakta:

Patrik Nilsson
Mobil 0738-21 10 50
E-post [email protected]

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.