PublicInsight erbjuder små bolag all den funktion, information och kunskap som behövs för att hitta, förstå och vinna de offentliga affärerna. Genom en smart AI-funktion matchas pågående affärer direkt med användarens bolag utan andra insatser eller kunskapskrav än att ange bolagsnamnet. Dessutom finns det ett kunskapsbibliotek med checklistor, mallar och metoder som utvecklats och använts av hundratals SME-bolag genom åren som alla vuxit sin omsättning via fler och bättre offentliga affärer.

Fakta offentlig marknad

Den offentliga marknaden omfattar samtliga affärer som görs med offentlig sektor. Fler än 3800 köpande organisationer gör affärer för mer än 1200 miljarder varje år med ca 180000 leverantörer. Varje dag, året runt, publiceras minst 50 nya affärer i Sverige och inom EU är det tusentals per dag.

"Vi på foretagande.se har länge letat efter en partner som både har kompetensen, erfarenheten och en modern digital tjänst som verkligen hjälper SME-bolagen till fler offentliga affärer. Att Publicinsight dessutom kan bistå oss med kunskap i form av nyheter, webbinarium och bra dokumentmallar är en bonus för alla våra användare". säger Patrik Nilsson, en av grundarna till foretagande.se

"Med fler SME-bolag som ges rätt möjligheter att hitta de offentliga affärerna får vi en sundare konkurrens och en bättre välfärd. Alla blir vinnare!", säger Fredrik Tamm, grundare av PublicInsight och fortsätter; "foretagande.se är en modern och attraktiv Community som har en hög grad av stöd och hjälp för ägarledda företag och andra SME-bolag. I detta sammanhang känns det som våra tjänster inom PublicInsight är ett bra komplement där vi också bidrar med att hitta nya och fler affärer.

Om Foretagande.se

Företagande.se är en mötesplats för landets småföretagare. På sajten kan man läsa nyheter, guider, ladda ner mallar och diskutera med andra företagare i forumet. 40 000 besöker sidan varje vecka och nyhetsbrevet skickas till 90 000 prenumeranter.

Kontakt: Patrik Nilsson, 0738-21 10 50
[email protected]

Om PublicInsight

PublicInsight är en tjänst för att snabbare och enklare hitta offentliga affärer. Med en unik AI-funktion matchas pågående affärer direkt med användarens bolag.

Frågor: Fredrik Tamm, VD, 0707-12 43 57
[email protected]

Läs vidare: Offentliga affärer är till för alla - lär dig hur och vart du hittar uppdragen


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
1 kommentarer
2022-06-22 12:33
Då är vi igång att öppna upp denna marknad för alla. Är du nyfiken på fler fun facts maila mig så tipsar jag in dessa till Patrik för att bygga fler intressanta artiklar. [email protected]
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.