Idag är det dags. Äntligen lägger vi till ny design och en rad nya funktioner. Logga gärna in och klicka runt och glöm inte att ladda upp en ny bild och presentation så andra lättare kan hitta dig och skapa kontakt.

Några av nyheterna

Förutom ny teknik som snabbar upp sajten samt en renare design, finns där nu filter uppe till vänster så du snabbt kan se om det hänt något i din kommun. Inget nytt inlägg i din kommun? Ta då chasen att skapa ett. Läs mer här

När du är inloggad har du även en flik där du ser allt innehåll av dina favoritförfattare.

Tycker du om att skriva?

En av de stora nyheterna är att du som medlem kan skriva och publicera artiklar, intervjua andra, debattera och publicera nyheter. Det kan du göra både nationellt och i din kommun där du är verksam.

Läs mer om möjligheterna med nya sajten här

Ge oss gärna feedback här

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.

Taggar:

3 kommentarer
2014-12-11 21:06
Håll ut, håll ut. Den kommer efter nyår. Det fanns utmaningar med vad vi skulle prioritera som gjorde att vi valde att tänka till en extra runda på detta.
2014-12-05 20:37
Håller med föregående talare. Nu vet jag inte hur stor mobiltrafik ni har på siten, men som de allra flesta bör det närma sig en majoritet av mobilanvändare på siten. På sätt och vis känns det som att sitens ägare inte riktigt är intresserade av den stora målgrupp som det är - eller åtminstone kommer att bli. Istället för att lägga ned en hel del på att i efterhand bygga om siten till att bli responsiv så borde det tagits med i detta projekt. För att göra siten responsiv (eller på något sätt anpassad för mobila enheter) är oundvikligt. Se mer...
2014-12-04 19:37
Grymt besviken att den inte är responsiv vilket borde varat prio 1 när man släpper ny sajt.

För övrigt verkar den bra
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.