− Vi vill göra vardagen lite enklare för lokala företag och deras anställda. Med ICA på jobbet får företagen en flexibel och prisvärd matlösning på arbetsplatsen, direkt från den lokala ICA-butiken, säger Emilia Bryngelsson, Innovation Manager på ICA Gruppens innovationshubb ICAx.

Sedan hösten 2023 har konceptet testats i ett pilotprojekt på flera platser, bland annat hos ICA Nära Floby. Håkan Persson, handlare på ICA Nära Floby, berättar om initiativet.

− Det är en uppskattad personalförmån, och både företagen och deras anställda uppskattar att kunna påverka vilka varor som finns tillgängliga, säger Persson.

Konceptet inkluderar olika typer av varuskåp som kan anpassas efter företagens behov, med kylda, frysta och icke-tempererade skåp som alternativ. Dessutom kan företagen även få stammispoäng på alla inköp.

Lanseringen av "ICA på jobbet" syftar till att ge företag en helhetslösning för mat och kringservice på arbetsplatsen, vilket gör det möjligt att ersätta eller komplettera traditionella tjänster som catering och fruktkorgar.


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.