-  Det krävs verklig disciplin och uthållighet för att uppnå de mål du satt upp för dig själv. Så är det inom idrotten och det är inte annorlunda i näringslivet. Jag ser fram emot att se dessa modiga entreprenörer presentera sina idéer för tillväxt på scenen och att utse en värdig vinnare, säger Armand Duplantis. 

Förutom Armand Duplantis består juryn av Sophie Hedestad, expert på målsättning och uppföljning för företag samt vd för nystartade SaaS-bolaget NOQX och Emil Jönsson, landschef för CapitalBox Sverige.

- Små- och medelstora bolag är motorn i den svenska ekonomin men det rådande läget och lågkonjunkturen har gett många problem med tillväxten. Med PitchBox vill vi lyfta fram några av de många spännande entreprenörer och småföretag vi har i Sverige, ge dem möjlighet till att få input på sin affär samt också ett potentiellt kapitaltillskott för att snabba på sina tillväxtplaner, säger Emil Jönsson.

Företag i storleken 2 till 250 anställda som är intresserade av att medverka i eventet ansöker online senast den 19 april. Finalisterna, som alltså får möjlighet att - förutom att vinna 100 000 kronor - även få råd och tips från en av våra främsta friidrottsstjärnor, utses den 20 april.

- Detta är en unik möjlighet för småföretagare och vi hoppas att så många entreprenörer och småföretag som möjligt tar den här chansen. Vi ser fram emot att träffa personer som kan göra verklig skillnad under ett event där vi firar entreprenörskap, innovation och kraften i idéer, säger Emil Jönsson.


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.