Marknadsföring är alltid en utmaning när man driver företag och i denna video tar jag upp de trender jag tror kommer att betyda mest under året.

Nytt år och nya utmaningar. För mig betyder det mycket grubblande om alla de olika sätt man kan marknadsföra sig på. Ska jag satsa på betald marknadsföring eller ska jag använda mig av det mer tidskrävande Content Marketing som inte kostar mer än blod, svett och tårar?

Det finns inget rätt svar här utan det är upp till var och en att ta ställning till de olika alternativen, men för att underlätta valet så ville jag dela med mig av mina tre bästa sätt för marknadsföring.

Jag pratar om hur native marketing och content marketing fungerar. Vi går även in på vad influencers är och hur man kan använda sig av det i sin marknadsföring.

Relaterat: Exempel samt hur du lyckas med content marketing

Dessa tre marknadsföringssätt kan anta en rad olika skepnader. Content Marketing kan vara en blogg, men det kan även vara en Youtube kanal eller ett Instagramkonto. Gå ut och testa, men tänk på att när det kommer till Content marketing så tar det tid att bygga upp och få många följare. Ha tålamod, prenumeranterna kommer.

Läs mer om våra topp 3 här!

Hur både annonsör och sajtägare kan tjäna på native marknadsföring (Engelska)

Vad betyder Content marketing? (Engelska)

Hur du väljer rätt influencers

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.