Sverige leker hela världens socialbyrå medan välfärden rasar. Samhället är i fritt förfall samtidigt som vi företagare skall bidra med nettoskatter och vara med och finansiera en gigantiskt uppbyggd samhällsapparat med otaliga myndigheter institut om genusforskning och gud vet vad.

Vi sliter, satsar egna pengar i riskfyllda projekt och om vi lyckas vilket ibland sker så skall vi betala skatt på skatt på skatt. Många med mig funderar på att lämna landet.

Vi betalar världens högsta skatt för en mycket dåligt fungerande samhällsapparat där politiker tror att skatter kan höjas i all evighet. Till slut har alla företag flyttat och då kan de sitta där med sin ekonomiska modell som inte går ihop. Alla kan inte vara kommunalt anställda, statligt anställda i myndigheter osv. Sveriges framtid ser mörk ut och det är i första hand vänsterpolitiker som genom ideologier varit med och raserat samhället.

Vi har nått point of no return och ett samhälle som lägger mer fokus på att jaga folk med fel åsikter än att gripa folk som skjuter, våldtar, mördar och stjäl är inget samhälle jag vill vara delaktig i. Mitt företag kämpar men jag kan lika gärna basera det utomlands där jag får något för pengarna. Sveriges regering har brutit samhällskontraktet med sina medborgare.

/Rovien

Se även: "Vad fan får jag för pengarna?"

Denna text är skribentens personliga åsikter. Vill du skriva en insändare eller en replik kan du göra det här

 

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
1 kommentarer
2019-02-28 12:11
Att de lägger mer fokus på personer med fel åsikter....är klockrent sagt Rovien
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.