Ibland hamnar man i situationer i livet då man behöver goda råd men inte har något personligt nätverk att vända sig till. Betydelsen av att ha en klok och erfaren person vid sin sida när man formas som företagare och entreprenör kan inte överskattas.

Detta har Bo Wigstrand tagit fasta på och skapat Sveriges största digitala mötesplats för mentorer. På Mentorerna.se kan entreprenörer, medarbetare och företag söka efter en mentor eller få personlig hjälp att matcha sina behov med rätt mentor. Mentorerna.se har flera samarbetspartners, ett exempel är fackföreningen Unionen som erbjuder sina 640 000 medlemmar mentorer som karriärstöd.

Badenoch & Clark som ingår i Adecco Group, är en annan partner inom headhunting och chefsrekrytering som erbjuder mentorskap för att säkerställa att den nyrekryterade chefen får en bra start.

Att ha en egen mentor har blivit vanligare. Det kan bero på de nya kraven som samhälle och arbete ställer på oss människor, som hög tillgänglighet, professionalism och stresstålighet.

Vi har behov av bollplank för att diskutera konflikter på arbetet, hantera den egna yrkesrollen, bolla sin personliga utveckling
eller andra frågor som vi har svårt att reda ut själva.

– Att få tillgång till en professionell och yrkeskunnig mentor är ovärderligt. Ibland löser man frågorna vid ett enda mentormöte, men ofta använder man en mentor under längre tid, förklarar VD Bo Wigstrand.

Ett erbjudande

Första mentormötet är kostnadsfritt och sedan 15% rabatterat pris för dig som besöker på Företagande.se

Du registrerar dig och bokar mötet här

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.