Kunskap om den svenska marknaden

Ziklo Bank har jobbat med finansiering av bilar och fleettjänster i över 30 år och har byggt upp en gedigen kompetens på den svenska marknaden. 

– Vi har en bred erfarenhet av vagnparkshantering och vet vilka behov de som administrerar bilarna har, säger Johan Linder, Chief Commercial Officer på Ziklo Bank. 

– Ofta har den person som tar hand om all administration även andra arbetsuppgifter på företaget och det kan vara svårt att få tiden att räcka till. Vårt mål är alltid att förenkla för våra kunder och göra det enkelt och smidigt att ta hand om företagsbilarna.

Från CarPay Fleet till Ziklo

Fleet Services hos Ziklo hette tidigare CarPay Fleet och var en del av Volvofinans Bank, som nu bytt namn till Ziklo Bank.

– Vi är fortsatt marknadsledare på fleettjänster i Sverige och experter på den svenska marknaden, säger Erik Bergsten,  Head of Sales på Ziklo.

– Det händer mycket inom fleetområdet och en av våra uppgifter är att ha koll på utveckling och förändringar som påverkar våra kunder. Det gäller till exempel rådgivning inom hållbarhet och hur man kan resonera kring framtiden och en grönare vagnpark.

Verktyg som hjälper i vardagen

Administrationen av en vagnpark handlar om allt från beställningen av bilar till avyttrandet. Digitala verktyg kan underlätta mycket av det löpande arbetet. Ziklo Fleet Manager låter dig hantera företagets fordon och beställningar på ett enkelt sätt. Du kan ta ut rapporter och göra kostnadsuppföljningar och budget på ett och samma ställe. Ett annat hjälpmedel är appen Ziklo Driver där förare kan rapportera sin tjänstekörning på ett enkelt sätt. 

– Ett av de viktigaste kriterierna vid valet av vagnparkspartner var att vi kunde få tillgång till bra verktyg som underlättar administrationen, säger Emma Gardström, CFO på Didriksons, som jobbat med Fleet Services på Ziklo i drygt två år. 

Vill du veta mer om hur Ziklo kan hjälpa dig med er vagnpark?

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.