Borttappade eller stulna tankkort och koder kan stå företaget dyrt. Det bevisar mängder av fall från våra domstolar de senaste åren. Totalt har miljontals kronor gått förlorade när ”anställda” tömmer företagets kassa och fyller sina tankar i en och samma bedrägliga handling.

Men det finns ett sätt att stoppa tjuven. Digitalt.

St1 Business-appen gör inte bara vardagen enklare för användaren. Det kopplar också en identifierad och behörig person till tankningen med hjälp av personlig inloggning som är ett krav för att få ut dropparna ur slangen.

Manuella betalningar och kvitton som far omkring och slarvas bort behövs inte. Allt tas om hand i användarens mobil och landar snyggt och prydligt på St1 Business Mina Sidor som företagets ekonomiavdelning och fler kan ha tillgång till. Kontoret har full koll på hur mycket varje fordon/kort ute på fältet tankat och vet på öret vad varje påfyllning kostat.

Den enda förloraren är tjuven som härjar ensam eller ihop med kumpaner. Och tyvärr ofta lönsamt i takt med att priset på drivmedel gått upp.

Har ert företag tankkort liggande ute i bilarna? Kanske till och med koderna nära till hands? Då är rådet att genast sluta bjuda in tjuvarna och riskera höga kostnader i onödan.

Läs mer om St1 Business-appen här

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.