Marknadsföringsspecialist-utbildning på hela 2 månader - Nu endast 9 999kr! - 100% distansutbildning

75
6
Marknadsföringsspecialist-utbildning - Tre kurser i ett stort utbildningspaket!



En omfattande marknadsförings-utbildning för dig som vill synas högst upp hos Google genom både organisk SEO (sökmotoroptimering) och genom s.k. SEM (sökords-annonsering). Utbildningen hålls hela på distans och all support sköts via vårt omtyckta support-center som är exklusivt för dem som går utbildning hos oss.



Detta är egentligen tre kurser som vi slagit ihop till en större.



Kurserna som ingår är:

SEO-kurs Komplett - Både On-page- & Off-page-optimering gås igenom grundligt!

Google Ads-kurs - Här täcker vi upp sökords-annonsering hos Google till professionell nivå

Google Analytics & Google Search Console - Avslutningsvis så avrundar vi med en grundkurs inom statistik för att kunna fortsätta finoptimera SEO-arbetet





Detta är en omfattande utbildning för den som vill ha och kunna det bästa. Du kommer lära dig att utföra optimering på professionell nivå. Självklart så behövs det sedan erfarenhet och helhetsförståelse som kommer med tiden när man optimerar. Men utbildning lär ut allt som du behöver för att på professionell nivå konkurrera med andra som utföra just SEO eller sökords-annonserar på Google.



Just nu erbjuder vi ett nedsatt pris: 9 999kr

Så passa på!



Läs mer och gör din intresseanmälan eller ställ frågor via vår företags-hemsida:

https://hemsideportalen.se/marknadsforingsspecialist-kurs/



Om du vill ta del av det nedsatta priset men inte har möjlighet att köra igång på en gång så går det utmärkt! Vi erbjuder alla som registrerar sig att kunna starta utbildningen närsom inom 12 månader. Startdatum är också 100% individuellt, d.v.s. du bestämmer själv när du vill starta tillsammans med kursledaren. Och än så länge har jag kunnat godkänna alla önskade startdatum. Då den hålls 100% online som distans-utbildning så kan du läsa den vart som helst i världen och när som helst på dygnet.



Varmt välkommen in i kunskapens värme!
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.