Brave Agency - En digital byrå med fokus på innovativ UX-design

2
http://www.brave.se/



Vi är en digital byrå som fokuserar på innovativ och enastående ux-design när vi bygger webbplatser. Vi lämnade bakom oss det gamla sättet att driva byråer och processerna som medföljer - dom funkar inte längre.



Vi ändrade sättet vi arbetar på, hur vi planerar och sättet vi hjälper dig få ditt företag att växa. För att växa behöver du också utvecklas och förbättras, vara modig. Därför finns vi på Brave Agency.



Vad vi lägger fram som lösning för ditt företag, varenda förslag, är baserat på strategiska undersökningar och insikter från att studera ditt företag, dina konkurrenter och industrin du befinner dig i. När vi arbetar med dig och ditt företag vill vi jobba agilt, transparent och i ett tätt och nära partnerskap. Tillsammans med vårt team av specialister hjälper vi dig växa och bli mer än bara företaget med den snyggaste hemsidan i branschen.



Du kan läsa mer om oss här: http://www.brave.se/about-us/



Vill du ha hjälp med att driva trafik och skapa innehåll för ditt företag och er hemsida kan du även kontakta vår contentbyrå: https://migaloo.se/



Ha det så bra sålänge!

//

John Landin

Digital marknadsföring och webbanalys

Brave Agency/Migaloo

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.