I denna podcast delar Varumärkesexperten Ulf Bergman frikostigt med sig av tankar och erfarenheter som ger dig en bra grund för att få den respons du eftersträvar i din marknadsföring och företagets varumärkesbyggande.

För runt fyra år sedan hade jag nöjet att träffa Dr Stolt, Ulf Bergman, för första gången.

Ulf är fantastiskt duktig på att få folk att förstå hur man bygger sitt varumärke och han är dessutom en person med ett otroligt stort hjärta. Jag träffade Ulf via ett nätverk i Stockholm och slogs av hur mycket han verkade älska att sprida glädje.

Med sin längd på 210 cm (skulle jag gissa) och kroppshydda därtill är det svårt att inte känna sig liten bredvid honom, men hans varma personlighet och vilja att hjälpa gör att man snabbt får en känsla av att vara minst lika lång och stor som han.

Jag vill dela med mig av honom till dig, för han har ett sätt att se på entreprenörskap och affärer som många saknar. Det handlar inte bara om att sälja, det handlar lika mycket om att marknadsföra sig rätt. Och hur gör man då det?

Lyssna när jag intervjuar Ulf samt kolla på hans sida: www.stoltkommunikation.se där han frikostigt delar med sig av trendspaningar, tankar och erfarenheter som ger dig det du behöver för att få den respons du eftersträvar i din marknadsföring och varumärkesbyggande.

Dessutom har han en kurs skapad för entreprenörer som heter Varumärkesakuten, den är tyvärr inte webbaserad än men det är bara en tidsfråga. Tills dess får man ta sig till Stockholm och det lovar jag att du kommer att uppskatta. Hojta till om du är här så tar jag gärna en fika och lyssnar på dina utmaningar, men nu vill jag att du lyssnar på intervjun och hoppas du har stort nöje av den.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.