Det var även så jag har lärt mig det, jag delade denna synpunkt och var helt övertygat att det var så, men just nu vet jag att det inte är sanningen. Precis med så mycket andra saker vi har fått lära oss, saker som de flesta av oss tycker är vanligt på grund av vad vi har fått med oss dessa idéer redan sedan en tidig ålder. 

Idéen att framgång krävs allt detta är bara något vi har accepterat utan att ha någon bra grund för det. I själva verket är framgång ett enkelt koncept, ett stegvis plan när man börjar första principerna bakom det.

Om man tittar lite närmare på framgångsrika människor och företag (som Napoleon Hill gjorde) lär man fort att det inte är tur och otur och att det inte är vad man gör.

Wallace D Wattles skrev om detta, han skrev att det inte är vad man gör men att framgång är att göra saker på ett visst sätt som gör att man blir framgångsrik. Alla stora tänkare i historien var överens om en sak: ”vi blir det vi tänker på”.

Tänk på det här: en sales manager har 2 säljare i sitt team i samma region som säljer samma produkt. Den ena säljare lyckas sort och den andra har svårt att sälja något överhuvudtaget. De har samma utbildning, samma förutsättningar men resultatet är stort. Precis som i livet finns det företag och folk som gör exakt samma sak i samma marknad men ena företaget går omkull fast det andra en stor succé.

Varför är det så? 

Det är sättet vi tänker på, det är hur vi gör saker, vilka vanor styr oss och vad tror vi om oss själv, företaget, produkten och mycket mer.

Vi är programmerade med massa begränsande tankar och tro om oss själva och omständigheter, det här ser vi som möjligt eller som omöjligt.

När du hör andra säga ”det är svårt eller det är omöjligt, det kommer jag aldrig att kunna tjäna etc.” det du egentligen hör är förlängningen av de begränsande övertygelser som denna person har accepterat om sig själv och omgivningen.

Men om du är uppmärksam och ställer dig själv frågan, varför tycker jag det? Finns det någon bra anledning till att jag tänker detta? Så kommer du att märka att de flesta av våra övertygelser är en vanesak. Du kanske säger till dig själv, det säger min erfarenhet. Men även vår erfarenhet har ingen bäring på vår framtid. Vår erfarenhet är inget kvitto på vår och företagets potential.

Vi kan skapa 365 dagar av framgång om vi förstår hur framgång är skapad och hur vi utnyttjar vår potential bättre, skapa framgångs vanor och är väldigt konsekvent med detta.

Kristiaan

Se även: Varför ska jag göra affärer med DIG?


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.