Här är några av de möjligheter som har öppnat sig för dig genom lanseringen av den nya sajten.

Intervjua någon du känner

Eller varför inte intervjua varandra? Använd vår intervju-mall och besvara frågorna på egen hand. Ta en passande bild och publicera sen intervjun hos oss. Det kostar inget och ger samtidigt bra exponering och passar perfekt att länka till och skicka till personer som inte vet exakt vad du jobbar med. Beroende på hur din marknad ser ut kan du välja om den ska publiceras nationellt eller rikta sig till ditt närområde, den kommun där du är verksam.

Läs mer här om hur det går till

Debattera

Skriv en debattartikel om något som rör oss företagare. Det kan vara politiska förändringar i Sverige eller i din kommun som påverkar företagsklimatet, eller förslag på ändringarna av lagar och regler.

Nyheter

Har det hänt något av allmänintresse för företagarna i din kommun? Skriv då en artikel så fler får ta del av informationen.

Kunskapsartiklar

Dela med dig av din kunskap så fler får upp ögonen för ditt företag. Du väljer själv ämne samt var och när den ska publiceras.

I samtliga exempel ovan tillhandahåller vi en redaktion som hjälper dig att sätta rubrik och ta fram passande bilder. Och det bästa är att det inte kostar dig en krona.

Läs mer här om vad det innebär att skriva på Företagande.se

Som tidigare har vi så klart kvar forumet och möjligheten att komma i kontakt med andra entreprenörer runt om i Sverige.

Missa inte

Tänk på att skapa en tydlig profil med bild och text om dig och ditt företag. Profilen är ditt fönster utåt och den sidan som den nyfikna läsaren besöker. Du får även en länk till din webbplats där.

Har du en fråga? Kontakta oss gärna här

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.