Sedan starten 2016 har frakt- och logistikföretaget Sendify drivit förändring i en annars ganska traditionell bransch. Målet har varit att göra spelreglerna mer rättvisa för Sveriges fraktbokare, och därför kan ditt företag, oavsett storlek, ta del av färdigförhandlade fraktavtal. Som medlem till Företagande får du dessutom ytterligare rabatt på Sendifys redan prispressade fraktavtal.

Med den senaste satsningen, Sendify Secure, erbjuds nu även möjlighet att boka försäkrad frakt via plattformen. Genom denna gruppförsäkring är målet att skapa en större säkerhet för gods och paket under transport. Oavsett val av transportör eller till vilken destination du väljer att skicka din sändning ska du alltid kunna känna trygghet i transporten.

Så här funkar det:

Rickard Lööf, produktägare hos Sendify, berättar vidare:

“Vi förstår att det många gånger kan finnas oro kring transporten av känsliga och värdefulla varor. Genom att vi nu erbjuder gruppförsäkringen Sendify Secure för alla sändningar som bokas genom oss skapar vi en ytterligare trygghet att kunna luta sig tillbaka på.”

Försäkringen täcker en rad olika typer av skador inklusive stöld, skador som orsakas av olyckor under transport och förlorade försändelser, dessutom helt utan självrisk. För dig som bokar lite dyrare varor ligger godsvärdets maxtak idag på 1 MSEK.

Rickard Lööf, berättar vidare:

“Tanken var att ta fram en smidig försäkring som passar de flesta fraktbokare. Målsättningen var att landa i en försäkring som innebar en liten investering med en stor trygghet, någonting jag anser att vi verkligen lyckats med. Med denna försäkring vill vi även kunna erbjuda den snabbaste ärendehanteringen i branschen.”

Gruppförsäkringen Secure är idag tillgänglig genom Sendifys fraktbokningstjänst, och erbjuds som förval för alla typer av sändningar oavsett destination eller val av transportör.

Skapa ett kostnadsfritt konto och boka försäkrad frakt här!


Läs mer om fraktavtalet här
Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.