Världen som Klassrum – Sälj, Kvinnligt Företagande och Kulturell Förståelse med Lina Skandevall

Veckans inspirerande avsnitt av Sälj & Entreprenörs podden, välkomnar Michel Laporte Godorn kommunikationsmästaren Lina Skandevall. Men hon är inte bara en expert på kommunikation; hon är även en äventyrlig resenär som har besökt 53 länder och en stark förespråkare för kvinnligt företagande.

Vi djupdyker in i:

  • Sälj: Hur Lina använder sina kommunikationsfärdigheter för att lyfta försäljning och engagemang. Hur kan denna kunskap användas i ditt eget företag?

  • Kvinnligt Företagande: Varför det är viktigt att stärka och lyfta kvinnors roll inom företagande, och vilka utmaningar och möjligheter som finns.

  • Kulturell Inlärning: Lina delar med sig av sina rika erfarenheter från 53 olika kulturer. Hur har detta format henne både personligen och professionellt?

  • Kommunikation: Från projektledning och skribentuppdrag till PR och konferensuppdrag, hur har Lina förvaltat sin expertis i kommunikation för att lyckas i alla dessa olika roller?

Denna djupgående diskussion är en guldgruva av insikter och råd, oavsett om du är en startupägare, en erfaren företagsledare eller bara en livslång student. Om du vill expandera ditt perspektiv och ditt säljarskap, är det här ett avsnitt du inte vill missa!

Avsnittet släpps på lördag den 21 oktober och du hittar den antingen via länken ovan eller där poddar finns!

www.vimentis.se 

Följ Linas äventyr HÄR


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.