I den senaste avsnittet av "Sälj & Entreprenörspodden" tar Michel Laporte Godorn dig med på en djupdykning i affärsvärldens tungviktsklass – megadeals. Vi har alla hört talas om storaffärer som omskriver spelreglerna, men få förstår vad som verkligen driver dem. Det är där {nf-Christopher Engman} kommer in i bilden, en guru när det kommer till just dessa affärer av gigantiska proportioner.

Christopher, medgrundare till konceptet Megadeals och medförfattare till boken som bär samma namn, är inte din genomsnittliga försäljningsexpert. Hans strategier sträcker sig långt bortom traditionella försäljningstekniker och in i orkestreringens konst. Och när han delar med sig av sin kunskap till Michel, får vi en förstklassig biljett till hans tankevärld.

I intervjun skalar de av de avgörande kriterierna som skiljer megadeals från mängden. Det handlar inte om att öka antalet säljare, utan att effektivisera och skala upp de som redan är stjärnor inom företaget. Genom att avlasta dem från onödiga uppgifter och använda kraftfulla verktyg som korta och långa videor, kan dessa toppsäljare sprida sin magi över hela försäljningsprocessen – från topp till botten.

Inte nog med att du får ta del av detta guldgruvsavsnitt; Michel ger också konkreta exempel på hur hans egna erfarenheter i försäljning och entreprenörskap speglar de principer som diskuteras. Med en blandning av personliga anekdoter och skarpa insikter är det här en podd som både informerar och inspirerar.

Missar du detta, missar du mer än bara en poddintervju – du missar en möjlighet att revolutionera ditt sätt att tänka kring försäljning. Så sätt dig bekvämt, tryck på spelknappen och förbered dig för att bli upplyst. Michel och Christopher är redo att ta dig med storm – är du?

Lördag 4 november 08.00 hittar du avsnittet där poddar finns!

{nf-www.vimentis.se}

{nf-https://www.linkedin.com/in/christopherengman/}

{nf-https://www.megadeals.com/}

Lyssnat på senaste avsnittet?Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.