I en värld där affärsrelationer och personliga nätverk står i centrum för framgång, står Alexander Slottes unika syn på B2B-försäljning ut. I en exklusiv intervju med Michel Laporte Godorn i "Sälj & Entreprenörspodden", delar Slotte sin djupgående kunskap om hur man skapar och bibehåller långvariga affärsrelationer baserade på högt förtroende.

Alexanders Bakgrund

Med nästan 20 års erfarenhet inom försäljning och över ett decennium som entreprenör, har Slotte bevittnat en markant förändring i B2B-ekosystemet. Från att ha fokuserat på produkt- och servicetjänster till ett värdebaserat och genomförandeorienterat tillvägagångssätt, understryker Slotte vikten av en stark mentalitet och en outtröttlig tillväxtinställning för långsiktig framgång.

Top of Heart – Brobyggaren

Slotte är grundare av Top of Heart, ett initiativ som syftar till att minska klyftan mellan varumärken, personligt rykte och förmågan att locka till sig högre hänvisningsfrekvenser i en komplex B2B-miljö. Genom ett ambassadörsprogram tränar Top of Heart organisationer i rätt mentalitet och strategier för att identifiera och vårda en kärngrupp av människor.

Michel och Alexanders Diskussion

Under intervjun , diskuterar Slotte hur viktigt det är att förstå och navigera i det komplexa landskapet av B2B-försäljning genom att bygga och underhålla dessa värdefulla relationer. De utforskar även hur kunder kan omvandlas till de bästa ambassadörerna för ett varumärke.

Avslutning

Denna intervju är ett måste för alla entreprenörer och företagsledare som vill förstå kärnan i att skapa hållbara och lönsamma affärsrelationer. Michel Laporte Godorns engagerande samtal med Alexander Slotte ger inte bara insikter utan också praktiska verktyg för att lyckas i dagens affärsvärld.

Avsnittet släpps lördag den 16e december - finns där poddar finns!

Connecta med Alexander på Linkedin

Connecta med Michel på Linkedin 

Hämta ett gratis webinar 


Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.