Lyssna på rond #1 med Timmi Jofur här.

Måndag Morgon: Ett avsnitt som omdefinierar din arbetsvecka

Vi har alla varit där. Klockan ringer tidigt på måndag morgon, och vi drar oss ur sängen med en blandning av motvilja och förväntan. Men vad om vi sa att du kan omvandla denna ofta ökända arbetsdag till din mest produktiva och inspirerande dag i veckan?

I det senaste avsnittet av "Sälj & Entreprenörs podden" gästas Mr Godorn av den omtyckte Timmi Jofur, en entreprenör och säljexpert som har mycket att dela med sig av. Tillsammans bryter de ner de bästa strategierna för att verkligen äga måndagen och sätta en framgångsrik ton för veckan som kommer.

Varför måndagar är viktiga

Måndagar kan vara en källa till både stress och möjligheter. Denna dag fungerar som startskottet för resten av veckan och sätter tempot för de kommande arbetsdagarna. En produktiv måndag kan verkligen vara en game-changer för ditt företag.

Praktiska tips

Under avsnittet delar Mr Godorn och Timmi Jofur med sig av en rad konkreta tips:

  • Prioritering: Hur du sätter upp en effektiv arbetslista för veckan.
  • Säljfokus: De mest lönsamma aktiviteterna du borde fokusera på.
  • Mental inställning: Vikten av en positiv attityd och hur du bygger upp den.

Expertinsikter

Timmi Jofur, som har varit med oss i ett tidigare avsnitt, kommer med sina egna erfarenheter och experttips. Du kommer att lära dig hur man balanserar arbetslivet och personlig utveckling för att undvika utbrändhet samtidigt som du optimerar försäljning och kundrelationer.

Avslutning

Om du någonsin har känt att måndagar är en svår dag att komma igång på, är detta avsnitt av "Sälj & Entreprenörs podden" en måste-lyssning. Det är fyllt med praktiska råd, expertinsikter och mängder av inspiration för att hjälpa dig omdefiniera hur du ser på måndagar och, viktigare, hur du kan göra dem till en framgång.

För att fånga detta avsnitt och många fler, glöm inte att prenumerera på "Sälj & Entreprenörs podden" och följa oss på sociala medier. Ses på måndag!

/Michel Laporte Godorn

Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.