Välkommen till en värld där den akademiska skarpsinnet möter entreprenörskapets dynamik. Detta avsnitt av "Sälj & Entreprenörspodden" med Michel Laporte Godorn bjuder in Malin Hofflander, en framstående figur vars livsresa sträcker sig från att vara teknologie doktor till att bli en föregångare i företagsvärlden.

Malin Hofflander, en gång sjuksköterska, sadlade om till en framgångsrik chef inom offentlig sektor och blev sedan forskare. Hennes expertis i implementering av IT, kopplat till ledarskap och organisationskultur, har varit grundläggande för hennes karriärskift​​. Nu står hon vid rodret för CENCEO, ett verktyg som revolutionerar sättet chefer och medarbetare interagerar, särskilt kring lönesamtal och prestation.

CENCEO är framtaget för att eliminera de utmaningar och den osäkerhet som traditionella lönesamtal ofta medför. Genom att erbjuda en klar och enkel plan för både chefer och medarbetare skapar det en grund för mer meningsfulla och produktiva samtal​​​​.

Kärnan i CENCEOs filosofi är delaktighet och engagemang. Hofflanders vision är att främja en kultur där både chefer och medarbetare är proaktiva och engagerade i att styra verksamheten tillsammans. Metodiken bygger på modern forskning och praktik, vilket gör det till ett unikt verktyg för både personlig och professionell utveckling​​.

Denna episod belyser även hur CENCEO använder en metodik som fokuserar på "hur" arbete utförs, kopplat till prestation och ambition. Detta tillvägagångssätt säkerställer att både individuella och organisatoriska mål är tydliga och åtgärdbara​​.

Malin Hofflander och Michel diskuterar också vikten av dokumentation och kontinuerlig uppföljning inom företag och organisationer. CENCEOs digitala verktyg erbjuder en strukturerad plattform för detta, vilket möjliggör en mer effektiv och förståelig process för lönesättning och prestationsevaluering​​.

Avsnittet är inte bara en inblick i Malin Hofflanders imponerande karriärresa utan också en djupdykning i hur modern teknologi och forskning kan forma framtiden för företagsledning. Lyssnarna kommer att få värdefulla insikter om hur man kan omvandla traditionella företagsstrukturer till mer dynamiska och delaktiga miljöer.

Med denna episod ger Michel Laporte Godorn och Malin Hofflander en inspirerande blick in i framtiden för företagsledning och personlig utveckling. En måste-lyssna för alla som strävar efter att förnya sitt sätt att leda och engagera i den moderna affärsvärlden.

Avsnittet släpps på lördag den 25 november och du hittar den där poddar finns!

Connecta med Malin på Linkedin:

Besök CENCEO Hemsida

----------

Michel Laporte Godorn - Linkedin

www.vimentis.se 

Senaste avsnittet i podden:

Glöm inte att prenumerera!Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.