När jag fyllde 20 år, satte jag mig ett mål: Att vara ekonomiskt fri vid 40. Nu, två decennier senare, har jag nått det målet. Men vad betyder egentligen ekonomisk frihet för mig? Det har aldrig handlat om materiella saker. För mig är det äkta friheten – friheten att vakna varje dag och känna att jag äger mitt liv, att kunna välja var, när och hur jag jobbar, och framför allt, med vem.

På min 40-årsdag vaknade jag med mina barn i famnen och min underbara fru vid min sida. Jag var fylld av en tacksamhet som är svår att beskriva. Att kunna bocka av detta mål som jag haft i 20 år kändes otroligt. Det har inte bara fyllt mig med glädje, utan också med en ny hunger och drivkraft för framtiden.

Jag delar den här historien med dig för att ge dig en boost, för att inspirera dig. Vi är alla på våra unika resor. Min resa är min – din är din. Jag hoppas att min historia ger dig värde.

Glöm inte att prenumerera på podcasten och om du vill ha tillgång till ett gratis webinar som hjälper dig att övervinna mentala säljspärrar, följ länken: www.vimentis.se. Och för ännu mer samarbete och inspiration, connecta med mig på LinkedIn.

Lyssna på senaste avsnittet:Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.