Företagande är en resa fylld med oändliga möjligheter, men också oändliga risker. En av de mest obekväma sanningarna i denna resa är potentialen att bli "blåst" eller lurad. Det kan vara genom ekonomiska förluster, avtalsbrott, eller rent av brutna löften.

I det senaste avsnittet av Sälj & Entreprenörs podden, dyker vi djupt in i detta komplicerade ämne, och delar insikter och råd för att hjälpa dig att förebygga och hantera dessa risker.

Varför Det Händer

Det finns många anledningar till att även de mest skickliga och försiktiga företagare kan bli lurade. Kanske blev du förälskad i en idé och ignorerade varningsflagg, eller så kanske du helt enkelt hade oturen att stöta på en oärlig partner.

Fallstudie

I poddavsnittet berättar jag från egna erfarenheter hur det har hänt i de finaste rummen där jag minst anat det. 

Förebyggande Tips

Det viktigaste steget för att undvika att bli blåst är att förebygga det från början. Från att göra noggrann due diligence till att ha väl utformade kontrakt, diskuterar poddavsnittet en rad verktyg och strategier ur ett säljperspektiv.

Lyssna för Mer

Om du är intresserad av att utforska detta ämne ytterligare, missa inte det senaste avsnittet av Sälj & Entreprenörs podden, där vi delar fem konkreta tips för att minimera riskerna.

För alla entreprenörer, från nybörjare till veteraner, är detta ett avsnitt som erbjuder praktiska verktyg och insikter som kan hjälpa dig att skydda din affärsinvestering och emotionella välbefinnande.

Glöm inte att prenumerera och är du ny prenumerant så är du välkommen att höra av dig så får du en välkomstgåva!

Få en välkomstgåva på www.vimentis.se Missa inga nyheter! Anmäl dig till ett förbaskat bra nyhetsbrev.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.